2.financiering.jpg

Financieren

U kunt bij Lavrijsen Hapert ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Kies voor een financiering op maat

Maak ook extra budget vrij voor de aankoop van uw auto en kies voor onze financiering op maat. Als geheel onafhankelijk partij gaan wij voor u aan de slag met het vinden van de juiste autofinanciering. Daarbij vormen uw eisen en wensen ons uitgangspunt. Op die manier zorgen we ervoor dat u uiteindelijk de financiering voor uw auto krijgt die het beste bij uw situatie past. We kijken daarbij niet alleen naar een zo laag mogelijk maandbedrag, maar ook hoe het bijvoorbeeld gesteld is met zaken als de mogelijkheid van boetevrij aflossen voor het einde van de looptijd. Een laag maandbedrag is prettig, maar er zijn genoeg andere zaken om rekening mee te houden bij het vinden van de perfecte oplossing.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een autofinanciering in uw situatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lease

Er zijn veel voordelen om een auto te leasen. Je weet altijd precies waar je aan toe bent omdat alle kosten, op brandstof na, zijn opgenomen in de maandelijkse premie. De verzekering is afgedekt, evenals de wegenbelasting en onderhoud. Bij schade verloopt de afhandeling via jouw autobedrijf. Bij Private Lease en Zakelijke Lease rij je altijd in een nieuwe auto zonder grote investering. Je hoeft geen aanbetaling te doen maar voor zakelijke lease is dit wel mogelijk.

De twee meest bekende vormen van lease zijn: 

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, lease je deze privé voor een langere periode. Zo kun je in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar je hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Operational lease

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm in leaseland. Bij deze vorm van leasing wordt u als berijder volledig ontzorgt. Alle componenten op het gebied van autorijden worden voor u geregeld voor een vaste prijs per maand. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de brandstofkosten onder te brengen bij de leasemaatschappij en gebruik te maken van een brandstofpas.

Maar er zijn meerdere leasevormen mogelijk! Voor meer informatie, bel ons of loop eens binnen!