2.Zoekopdrachten.jpg

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een andere auto en ziet u door de bomen het bos niet meer? Zoekt u een speciale uitvoering van een bepaald merk/model? Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een nieuwe auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autobedrijven, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Lavrijsen Hapert zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc., zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor een zoekopdracht. Verstuur uw gegevens via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bezoek ons bedrijf zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.